Weekendschool Baljée in de huis aan huis Leeuwarden!

Weekendschool Baljée: ‘Verbinden belangrijker dan ooit’

 

LEEUWARDEN – Het nieuwe schooljaar van Weekendschool Baljée was net begonnen toen de tweede gedeeltelijke lockdown zich aandiende. Enkele mooie programma’s die op de planning stonden moesten worden afgezegd.

Voor iedereen is deze tijd spannend, onzeker en soms angstig. Daarom is het juist nu belangrijk om de kinderen in het weekend iets te kunnen bieden. Even weg van thuis, stress ontladen en nieuwe vrienden maken. Dus Baljée ging door!

De Weekendschool kon gelukkig terugvallen op de Kanselarij, de thuisbasis van Baljée. Konden ze niet bij bedrijven terecht dan kwamen de gastdocenten bij hen. Met inzet van een gepassioneerd team van betrokken stagiaires en vrijwilligers, oude en nieuwe gastdocenten en de nodige improvisatie konden ze ondanks de coronaperikelen tot nu toe alle zondagen toch een interessant programma aanbieden aan de kinderen.

Zondag 13 december sloot de Weekendschool Baljée het jaar 2020 gezellig af met een gezamenlijke kerstviering waarbij verschillende workshops werden aangeboden, niet wetende dat dit voorlopig de laatste was. Baljée hoopt eind januari weer verder te kunnen gaan met de mooie programma’s die nog op de planning staan.

Baljée wordt tot op heden grotendeels gefinancierd door stichting Het Nieuwe Stadsweeshuis, gevolgd door fondsen en bedrijven. De Weekendschool heeft de ambitie om financieel meer zelfstandigheid en continuïteit te bereiken. Om deze reden zijn ze op zoek om nog meer bedrijven structureel aan de Weekendschool Baljée te verbinden.

Mocht jouw bedrijf of mocht jijzelf de behoefte hebben om je te verbinden in de vorm van maatschappelijke betrokkenheid, dan ben jij misschien wel de nieuwe Partner of Vriend van Baljée.

Kijk voor meer informatie over het partnerschap van Weekendschool Baljée (of algemene info) op de website: www.weekendschoolbaljee.nl.

 

https://huisaanhuisleeuwarden.nl/artikel/1143578/weekendschool-baljee-verbinden-belangrijker-dan-ooit.html?fbclid=IwAR1o5D9EDJImnNYoWdIFERWVIBebodf_UFc8sqjLQim6JSAptOG-zdzf1E4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu