Zondag 14 februari mochten we weer samen komen in de Kanselarij. Super fijn om velen van jullie weer te zien van groep 2!
Als beginspel kregen de kinderen formulieren, waarop verschillende vragen stonden over de activiteiten die ze hebben gedaan tijdens de lockdown. Doordat iedereen moest rondlopen, tot de muziek stopte, werd het een verassing aan wie je de vragen mocht stellen of beantwoorden! Hier kwamen erg leuke gesprekken uit voort.
@inqubator verzorgde voor ons een erg actieve gastles. Als introductie hiervan, moesten de kinderen het spel “random request” spelen, waarbij je verschillende opdrachten moest doen en vragen moest beantwoorden. Vragen als; hoeveel volgers heeft EnzoKnol, hoeveel traptreden heeft de grote trap in de Kanselarij en hoe ziet het logo er uit, daagden de kinderen uit om goed na te denken, samen te werken en rekening te houden met de tijd. Alles wat een ondernemer ook moet kunnen!
Toen hadden we even pauze en werd er buiten nog genoten van de laatste sneeuw door een sneeuwballengevecht.
Hierna mochten de kinderen in groepjes hun eigen ondernemingsplan bedenken en moesten ze rekening houden met alles wat daarbij komt kijken. Wie is de doelgroep? Hoeveel winst wil ik maken? Wat wil ik verdienen? Om hierover in gesprek te gaan en creatief na te denken, kwamen de kinderen op prachtige ondernemingen uit. Een t-shirt met plant, een fotografieservice en K-POP telefoonhoesjes, ieder groepje kon al bijna beginnen met de eigen onderneming!
Aangezien het de dag van de liefde was, hebben we afgesloten met een valentijnsbingo met de grootste liefdeshits! Hierbij werden mooie prijzen gewonnen.

We willen de kinderen bedanken voor de gezellige middag en bedankt voor de fijne gastles van Lennart, Iris en Nynke van de

Inqubator Leeuwarden
Tot snel iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu