Leerjaarleiders in de dop!

Graag kondigen wij bij deze onze drie enthousiaste & zeer betrokken leerjaarleiders aan voor het jaar 2019 – 2020 Weekendschool Baljée Leeuwarden!

Van boven naar beneden : Nynke Beerstra, Shalita Autar en Frederiek Hendriks.

Wij wensen jullie een héél mooi, leerzaam en actief jaar toe met de kinderen van de Weekendschool Baljée!

Mijn naam is Nynke Beerstra, ik ben 26 jaar en vervul verschillende rollen binnen Weekendschool Baljee. Zo ben ik algemeen ondersteunend coördinator, leerjaarbegeleider van groep 1 en coach van groep 3.

Ik houd erg van muziek en ga graag naar concerten en festivals toe. Daarnaast ben ik heel sportief, zo geef ik dansles en yoga in een sportschool.

Na de opleiding Social Work, heb ik de opleiding docent Omgangskunde gevolgd. Bij Weekendschool Baljée kan ik mijn kennis van beide werelden goed combineren.

Het is mijn drive om kinderen/jongeren het beste uit zichzelf te laten halen. De basis begint naar mijn mening bij zelfvertrouwen. Ik kijk samen naar de kwaliteiten die iemand bezit. Waar ben je goed in? Wat is jouw talent? Waar word je blij van?

Ik kijk er naar uit om de horizon van de kinderen te verbreden en om ze in een veilige, positieve omgeving, verschillende toekomstperspectieven te laten zien.

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’

Dag allemaal!

Ik ben Shalita, 37 jaar en woon samen met mijn partner in Minnertsga, vlakbij Sint Annaparochie.

In mijn vrije tijd doe ik mee aan zangles, kijk graag film, dol op reizen, en ben ik graag in gezelschap van leuke mensen.

Vorig jaar heb ik als vrijwilliger meegedraaid bij de Weekendschool Baljée, maar dit jaar kan ik jullie meedelen dat ik samen met Frederiek als leerjaarbegeleider groep twee zal begeleiden.

We hebben er super veel zin in en hopen er ook dit jaar een superleuk jaar van te maken!

Tot snel bij de Weekendschool Baljée!

Mijn naam is Frederiek, 24 jaar en studente Social Work in Groningen. Ik woon sinds één jaar samen met mijn vriend in Leeuwarden!

Het afgelopen jaar heb ik als stagiaire geholpen bij de Weekendschool Baljée. Dit jaar mag ik als leerjaarbegeleider aan de slag. Ik heb er super veel zin in om met de kinderen vele, mooie en leuke programma’s te draaien.

Ik kijk ernaar uit om van start te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu