De Big Mill Band bestaat 25 jaar en wij vieren dit feestje mee!

Muzikaal talent! ?

Afgelopen zondag heeft groep 1 (vanaf nu de gillende keukenmeiden), een muzikale workshop-middag beleefd met de Big Mill Band uit Leeuwarden. Aanleiding hiervoor is het 25-jarige jubileum van de Big Mill Band.

Een paar kinderen mochten ervaren hoe het is om als dirigent voor een heuse band te staan. Vervolgens gaven de bandleden per sectie uitleg over de instrumenten en hun rol binnen de bigband. Waarom valt een saxofoon onder de houtblazers? En hoe krijg je geluid uit een trombone en waarom heeft een trompet ventielen? Daarna kregen de kinderen workshops in zang, rap en bodypercussie.

Aan het einde van de middag lieten de kinderen begeleid door livemuziek van de band, aan ouders/verzorgers en andere familieleden zien wat zij geleerd hadden. Super knap dat zij dit aandurfden! Deze middag hebben sommige kinderen hun angsten overwonnen en hebben hun talenten kunnen laten zien. Want talent dat zit er zeker tussen! Misschien zien wij deze kinderen later wel terug op tv als rapper, zangeres, gitarist of singer-songwriter. Wie weet!

Een zeer geslaagde samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu