1. Home
  2. Alexander de Jeer

Alexander de Jeer

Hallo, ik ben Alexander. 29 jaar. In het verleden heb ik vooral als klusser gewerkt. Op- en afbouw, schoonmaak, etc. Toen ik als vrijwilliger aan de slag moest en begon te werken met kinderen, merkte ik dat dit mij erg aansprak. Om die reden ben ik bij de Baljeeschool terecht gekomen.

Ik spendeer graag tijd met vrienden en familie, en thuis stream ik graag games die ik speel, waarmee ik ook redelijk veel interacties krijg met kinderen/jongeren.

Ik heb een vrij hollistische kijk op het leven, en zoek graag naar de nuance in elke situatie. Ik kan goed luisteren, en help mensen ook graag met hun problemen. Ik ontwijk mensen die snel conclusies willen trekken, of snel een oordeel klaar hebben. Ik vindt dat zelfreflectie erg belangrijk is, en daarom weet ik dat ik altijd wel genoeg zal hebben om aan mijzelf te werken. Ik hoop dat wij zo aan een betere toekomst kunnen werken door het goede voorbeeld te geven.