De kop is eraf voor de 2e groep Weekendschool Baljée!

Of we helemaal ‘zen’ zijn geworden weet ik niet helemaal zeker, maar iedereen ging wel met een vrolijk gezicht richting huis!

De beide groepen hebben elkaar ontmoet en gesproken. Wat voor de een nog onwennig is, is voor de ander al een soort van ‘thuis’ komen.

Tijdens het borduren op pegboard hadden we tijd om elkaar te leren kennen, al waren we er wel heel druk mee. Het was nog een heel karweitje om de draad goed door de naald te krijgen. Helaas zijn niet alle uilen helemaal af mee naar huis gegaan. Dit wordt vervolgd! Er heerste een gezellig sfeertje waar iedereen lekker bezig was met freumelen.

De uil is wel heel toepasselijk, de kinderen wisten precies waar het logo voor staat: ‘Een uil staat voor wijsheid, vrijheid, ver om hem heen kijkend, brede kijk op de wereld, leergierig, nieuwsgierig en een grote interesse voor alles om hem heen’. Typisch Weekendschool Baljée….?

Met de yoga deden we vele balans- en meditatieoefeningen in een kring. Om de beurt mocht je even de yogadocent spelen, bedacht je oefeningen met elkaar en ging je ze uitvoeren, een oefening al leunend in een rij en als laatste nog even de beentjes de lucht in, zo ver mogelijk…er waren er toch een paar lenig! ?

Tot slot lagen we heerlijk ‘zen’ op de grond waar we door Ilse mee werden genomen in haar verhaal. Oh, we hadden er nog wel even kunnen liggen!

Namasté!

Dank aan Ilse Keizer & Janke Werkhoven voor de creatieve-, yogamiddag!

– Bianca Huizinga en Linda Galema –

Menu