1. Home
  2. Evert Bronski

Evert Bronski

Hallo, mijn naam is Evert Bron, 59 jaar en woonachtig in Surhuisterveen. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen i.v.m. werk en/of studie.

Ik gaf zo’n 35 jaar les in het basisonderwijs in Buitenpost en Harkema. Ik ben specialist in de bovenbouw; de laatste tien jaar gaf ik les in groep 8 of in combinatieklas groep 7/8. In deze groep namen we jaarlijks deel aan het project “Bouwen aan ambitie”. Met dit project streefden we ernaar het ambitieniveau te verhogen, zowel bij de leerlingen als bij de ouders. Tegelijkertijd probeerden we de horizon van de kinderen te verbreden door ze in aanraking te laten komen met andere beroepen. Weekendschool Baljée wil ook haar leerlingen een breed beeld van de wereld te laten zien.

Samen met de andere medewerkers van Weekendschool Baljée, probeer ik voor de kinderen een goed georganiseerd middag samen te stellen op gebied van wetenschap, cultuur, vakmanschap en techniek. Ik hoop dat we de kinderen kunnen inspireren en motiveren voor een mooie toekomst.