Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers en/of stagiaires!

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf 

Help jij onze kinderen om dit te ontdekken? 

Weet jij nog hoe het was als tiener? De laatste jaren van de basisschool en in de brugklas?

Vind jij het ook belangrijk om  in een veilige setting je talenten en passies te ontdekken? Dat is precies wat wij onze kinderen willen bieden.

Weekend ons niet?!

Weekendschool Leeuwarden is er voor kinderen van 10 tot 14 jaar. Met name de kinderen die niet vanzelfsprekend toegang hebben tot sport en cultuur gunnen we graag een kijkje in de vele mogelijkheden binnen onze maatschappij.

Doordat wij veel enthousiaste vrijwilligers, gepassioneerde ondernemers en bedrijven aan ons verbinden kunnen we een heleboel leuke, leerzame, inspirerende & afwisselende zondagmiddag programma’s maken voor de kinderen van Weekendschool Baljée Leeuwarden. Om alle kinderen optimaal mee te kunnen laten doen is de inzet van vrijwilligers onmisbaar.

Wij zoeken vrijwilligers

We werken op de Weekendschool met drie groepen kinderen. Iedere groep werkt met een vast team van stagiaires en vrijwilligers en worden aangestuurd door de leerjaarleiders. Als vrijwilliger wordt je aan een vaste groep gekoppeld, zo wordt je een vertrouwd gezicht voor de kinderen en loop je met hen mee in hun zoektocht naar talenten en mogelijkheden. Je gaat gedurende het jaar op zondagmiddag met deze groep op pad en draagt bij aan een veilige en leuke sfeer in de groep door de kinderen te enthousiasmeren, aan te sturen en waar nodig aan te spreken op gedrag.   We bieden 2 zondagen per maand van 13.00 tot 16.30 uur een programma aan. De data voor het komende schooljaar staan vast. Je kunt zelf aangeven hoeveel en welke zondagen je beschikbaar bent.

Wil jij het leven van onze kinderen en jezelf ook een stukje mooier maken? 

Dan maken we graag kennis met je! 

Bel/App: 0683307607 Of mail: linda@weekendschoolbaljee.nl en

 bekijk: www.weekendschoolbaljee.nl

Linda Galema

Coördinator Weekendschool Baljée Leeuwarden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu