Gooi je verlegenheid overboord en verleg je grenzen!

Zet Rie Jetske & Sjoerd een middag voor een meedenkende, welwillende, gretige, moedige en vooral creatieve groep van 21 kinderen met hun eigen zang- en theatertalenten en je hebt 100% succes!

Het begon met echte theater- opwarmoefeningen, we leerden elkaar op theater-/zangvlak nog beter kennen, wat durft mijn buurvrouw allemaal, kan ik dat ook, zó mijn buurman heeft lef, dat wil ik ook, samen staan we sterker, ik wist niet dat ik het kon, dit smaakt naar meer…!

De groep werd in tweeën gesplitst, de ene groep ging met Rie Jetske het lied ‘summer nights’ van Grease in een iets ander jasje oefenen. En de andere groep ging toneelspel doen met Sjoerd. De kinderen gingen het beroep dat ze later graag willen uitoefenen uitspelen. En dit werd allemaal verweven met elkaar.

Na de pauze werd er gewisseld en zong de andere groep uit volle borst een iets andere versie van het lied ‘seasons of love’ van de musical Rent en werd er door de andere groep ‘de moderne acteurs Friesland oftewel MAF’ verschillende scenes van improvisatie gespeeld. We hebben smakelijk gelachen om de oprechte improvisatie van vele kinderen.

Tot slot werden al deze scenes met de liedjes in een prachtige voorstelling gepresenteerd aan de ouders. Dat was toch best even spannend maar zeer dapper! Toch fijn dat er zoveel ouders, opa’s/oma’s, broertjes of zusjes kwamen kijken!

Chapeau voor alle kinderen die in zo’n korte tijd zoiets moois hebben neergezet samen met de zeer gedreven en talentvolle acteur Sjoerd Blom & Rie Jetske Komen.
Heel erg bedankt voor jullie inzet afgelopen zondagmiddag met groep 2 van de Weekendschool Baljée Leeuwarden!

– Linda Galema –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu