1. Home
  2. Hendrik Harm Kingma

Hendrik Harm Kingma

Waar ik energie van krijg

Ik kan gerust zeggen dat ik een ontdekker ben. Van jongs af aan altijd op zoek naar de wie, de wat, de hoe en de waarom. Inmiddels heb ik ontdekt wat mij interesseert, wie ik ben en waar ik energie van krijg. Maar om een ontdekker te worden moet je al van jongs af aan beginnen met ontdekken en vooral de kansen daarvoor krijgen. De weekendschool creëert die kansen voor kinderen. En dat is waarom ik direct de ‘klik’ had met de weekendschool. In mijn dagelijks leven ben ik Commercieel Manager bij een technisch bedrijf, dit heeft een mooi raakvlak met de functie als bestuurslid waar ik verantwoordelijk ben voor het werven van nieuwe partners.

“De beste raad die je je kinderen kunt geven, is: proberen te ontdekken wat ze willen en hen aanraden dat dan ook te doen.” Harry S. Truman