1. Home
  2. Iefke de Vries

Iefke de Vries

Hallo allemaal!

Mijn naam is Iefke en ik stagiair bij groep 1 van de Weekendschool. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding pedagogiek, waar ik alles leer over opvoeden en ontwikkelen. Hiervoor heb ik de opleiding tot onderwijsassistent afgerond. Die kennis en ervaringen kan ik goed gebruiken en inzetten bij de Weekendschool

In mijn vrij tijd werk ik in de horeca en bij de grote keizer. Ook zie ik mijn vrienden veel en ga ik graag met hun leuke dingen doen zoals winkelen of een filmpje kijken. Verder ben ik een creatief persoon en kan ik uren met mijn bullet journal bezig zijn.

Ik heb super veel zin in het komende jaar en kijk er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen op pad te gaan! Het word vast erg gezellig en leerzaam 😊

Menu