We zijn naar Streetjump Leeuwarden geweest.
Toen de kinderen aankwamen waren de meningen een beetje verdeeld omdat we eerst naar het Zwembad de Blauwe Golf zouden gaan waar de kinderen erg zin in hadden. Daar zouden we een variërend programma krijgen over o.a. het werken daar, een kijkje in de machinekamers en een workshop reddingszwemmen. Helaas doordat er onder het personeel veel corona heerste kon dit niet doorgaan. Gelukkig hebben we dit nog in het verschiet!
Toen we eenmaal binnen waren en de ‘speciale jumpsokken’ hadden aangetrokken gingen alle kinderen naar beneden om te springen. De kinderen hadden het vooral heel leuk met elkaar. Dus voor de groepsbinding was dit wel een heel goed alternatief! Elkaar in de bak met foamblokken duwen werd niet altijd even gewaardeerd maar dit werd al snel opgelost want het leukste is natuurlijk als iemand het niet in de gaten heeft! Ook werd er trefbal gespeeld door de kinderen en de begeleiding. Al met al was het een hele geslaagde middag waarbij we elkaar weer beter en op een andere manier hebben leren kennen.
Aan het einde van de middag was iedereen moe en voldaan en ging ieder met een rood koppie weer naar huis! Dit smaakte naar meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.