1. Home
  2. Karst Spinder

Karst Spinder

De visie van Baljee en MF

De visie van de weekendschool spreekt mij enorm aan. Kinderen uit Leeuwarden in aanraking laten komen met allerhande beroepen en instanties  waar een kind normaal niet binnen kan komen.

Hierdoor krijgt een kind extra zelfvertrouwen een krijgt hij of zij een nieuwe blik op de toekomst.

In mijn dagelijks leven ben ik districtsmanager bij de MF Groep één van de grotere regionale uitzendbureaus in Noord Nederland. Wekelijks zijn er via MF ca. 4.500 flexkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers in de regio.

De kinderen van nu zijn de werkenden van de toekomst. Hierdoor komen de visie van Baljee en MF goed samen.

Van elkaar leren

De doelstellingen van de Weekendschool spreken mij aan. Het kind helpen het beste uit zichzelf en zijn of haar medescholieren te halen. Dit is zo ontzettend belangrijk voor de toekomst van een kind. Ieder kind zou deze kans moeten krijgen. De Weekendschool helpt kinderen daarbij die het wellicht alleen niet kunnen. Ik ben blij dat ik op mijn beurt de Weekendschool kan helpen. Van mijn pedagogische of didactische kwaliteiten moet de Weekendschool het niet hebben. Ik ben notaris bij De Haan Advocaten & Notarissen. In mijn praktijk adviseer ik overheden en ondernemingen op het gebied van vastgoed en financieringen. Ik zal de Weekendschool met raad en daad bijstaan maar vooral ook proberen dit goede initiatief onder de aandacht van het bedrijfsleven te brengen. Het bedrijfsleven en de Weekendschool kunnen van elkaar leren en elkaar van dienst zijn. “Baljée, het (weekend)schoolvoorbeeld voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.”