‘Muziek moet je voelen’

Vandaag is de Weekendschool naar de Neushoorn geweest om mee te draaien met het programma van de Sterrenfabriek.

Het was een super creatieve en muzikale middag waarbij de kinderen zelf een rap mochten schrijven, muziekinstrumenten leerden spelen en een de geografie bij een nummer hebben leren dansen. Natuurlijk was dit allemaal een beetje spannend aan het begin, maar dankzij de fantastische begeleiding van de Sterrenfabriek is iedereen tot zijn recht gekomen en zijn er nieuwe talenten ontdekt.

Aan het eind van de middag hebben de kinderen een fantastische show gegeven aan de ouders/verzorgers en familie, waarin ze lieten zien hoe goed ze konden dansen en wat voor leuke raps er bedacht waren.

Al met al was het een fantastische middag!

Erg bedankt Demi, Frenk, Danny en David van de Sterrenfabriek en Ivar en Marein van de Neushoorn!

Hieronder enkele gemaakte raps:

“Hallo mijn naam is Thomas.
Jij bent de walvis, en ik de Jonas.
Ik ben zo gek op oma’s,
maar wat ik vies vind zijn stinkende stoma’s”

“Yo ik ben Agata.
Mijn woorden kicken hard,
als een zwarte band karata.
Als ik je kick barst je open als pinjáta.
Maar ik ben relaxed dus,
Hakuna Matata”

“Ik ben Robin, tweede naam daniëlle.
Ik zie er lief uit,
Maar je moet niet komen rellen,
anders kom ik je kwellen.
Dat zal ik jou vertellen.
Je ziet er dom uit, je kan je naam niet eens spellen.”

“Hee ik ben Lily.
Ik ben niet zo silly.
Ik hou van mijn familie,
ze zijn zo veel meer waard dan tienduizend millie.
Elke dag ga ik naar school en doe een wheelie.”

-Nora Veenstra-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu