Ik draag het stokje over

Na vijf jaar coördinator te mogen zijn van de Weekendschool Baljée, neem ik nu afscheid en draag ik vol vertrouwen het stokje over aan mijn collega Jered Boxman! Na de zomer ben ik werkzaam als projectleider bij het project ‘BOOST’ bij de organisatie Humanitas. Een nieuwe uitdaging voor mij waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik zie het als een verlengde van de Weekendschool Baljée, waar ik enorm veel kennis & ervaring op heb gedaan. Ik ben dankbaar voor de gesprekken met ouders/verzorgers, kinderen, het team, het bestuur, de fondsen en de gastdocenten. Mijn netwerk in en om Leeuwarden is zoveel groter geworden, ik kan nu uit ervaring spreken dat je door samen te werken zoveel mooie dingen kunt bereiken. Resultaat is dat we vele kinderen mochten laten kennismaken met zoveel verschillende beroepen en interesses. Mooi om te horen dat sommige kinderen hierdoor een bepaalde richting van opleiding/ beroep door kiezen, dat ze zelfvertrouwen opdoen, dat de drempel naar het voortgezet onderwijs minder hoog is, dat ze leren van elkaar ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, dat ze een nieuwe kans krijgen in een groep waarbij pesten niet meer aan de orde is. Wat een rijkdom als je dit als kind mag ervaren!

Ik wil bij deze iedereen bedanken die mij de afgelopen periode heeft ondersteunt in alle werkzaamheden die op mijn pad kwamen. Ik kijk met een grote glimlach terug aan een hele
mooie periode bij de Weekendschool Baljée en ik weet zeker dat ik verbonden blijf met dit
mooie concept!

Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe en graag tot ziens!

Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.