Mijn naam is Linda Galema en ik mag de taak als coördinator van de Weekendschool Baljée vervullen. Hier ben ik ontzettend blij mee. Wat een prachtig initiatief om kinderen via bedrijven, organisaties hun wereld te verbreden,  hun talenten te leren ontdekken en vervolgens op deze manier verder te mogen ontwikkelen.  Ik heb 11 jaar met heel veel plezier in het onderwijs gewerkt. Zo mooi om de kinderen een jaar lang in je klas te mogen volgen en te begeleiden de toekomst in. Wat kunnen wij veel van elkaar leren in een wereld waar zoveel mogelijkheden en kansen liggen.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten, theatervoorstellingen bezoeken, reizen, lezen, fotograferen, vrienden en familie ontmoeten en samen met mijn gezin d’r op uit gaan!

De combinatie van vele gepassioneerde bedrijven, ondernemers & organisaties met een zeer gedreven en enthousiast team maakt dat we er een heleboel mooie, leuke, leerzame, inspirerende & afwisselende zondagmiddagprogramma’s van kunnen maken voor de kinderen van de Weekendschool Baljée Leeuwarden.