Partners en Vrienden

Verbinding aangaan met Baljée!

De kennismaking met interessante mensen uit de samenleving en het bedrijfsleven zorgt ervoor dat het kind een bredere blik krijgt op zijn mogelijkheden. De Weekendschool Baljée zorgt voor deze ontmoetingen door een werkwijze die naast deze verbreding van de omgeving, het talent van het kind centraal zet en ontwikkelt. Dit gebeurt op basis van de overtuiging dat zowel de kinderen als de professionals elkaar inspireren en van elkaar kunnen leren.

Wat zijn wij trots dat wij dit al meerdere jaren met veel succes mogen doen. Doordat wij veel gepassioneerde ondernemers en bedrijven aan ons verbinden kunnen we een heleboel leuke, leerzame, inspirerende en afwisselende zondagmiddag programma’s maken voor de kinderen van de Weekendschool Baljée.

Het aantal belangstellende bedrijven groeit, en dat is goed nieuws. Want daarmee kunnen we blijvend bestaan voor al onze kinderen. Wij worden tot op heden grotendeels gefinancierd door onze moederstichting Het Nieuwe Stadsweeshuis, gevolgd door fondsen en bedrijven. Wij hebben de ambitie om financieel meer zelfstandigheid en continuïteit te bereiken. Om deze reden zijn we op zoek om nog meer bedrijven structureel aan ons te verbinden.

Mocht jouw bedrijf of mocht jezelf behoefte hebben je nog meer te verbinden in de vorm van maatschappelijke betrokkenheid, dan ben jij misschien wel onze nieuwe Partner of Vriend van Baljée

Partner worden van Baljée

Investeer in de toekomst, wees een Baljée!

U bent al een partner van Baljée voor 1000 euro per jaar. Voor dit bedrag kan een kind twee jaren de programma’s van Weekendschool Baljée volgen. Zo draagt u op een positieve wijze bij aan de toekomst van kinderen uit de gemeente Leeuwarden die om welke reden dan ook minder mogelijkheden en kansen hebben om uitgebreider in aanraking te komen met verschillende onderwerpen.

Wees ’n Baljée en ontvang deze prachtige theedoos waarbij u aan relaties kunt laten zien dat u vriend bent van onze geweldige Weekendschool Baljée.

Wil je meer weten over het partnerschap en wat het bijbehorende netwerk van andere organisaties voor jou kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met ons en laat u informeren over meer interessante details over het partnerschap!

Vriend worden van Baljée

Investeer in de toekomst, wees een Baljée!

U bent al een vriend van Baljée voor 250 euro per jaar. Voor dit bedrag kan een leerling een half jaar de lessen van Weekendschool Baljée volgen. Zo draagt u op een positieve wijze bij aan de toekomst van kinderen uit de gemeente Leeuwarden die om welke reden dan ook minder mogelijkheden en kansen hebben om uitgebreider in aanraking te komen met verschillende onderwerpen.

Wees ’n Baljée en ontvang deze prachtige theedoos waarbij u aan relaties kunt laten zien dat u vriend bent van onze geweldige Weekendschool Baljée.

Wil je meer weten over ‘Vriend worden van Baljée’ en wat het bijbehorende netwerk van andere organisaties voor jou kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met ons en laat u informeren over meer interessante details ‘Vriend worden van Baljée’!