1. Home
  2. Programma

Programma

High tea – hapjes maken – pencak Silat – dotpainting

Gezelligheid voor de kerst!

We komen vandaag gezellig samen en bereiden ons al een beetje voor op de kerst. Zo hebben we verschillende workshops: dot-painting, pencak silat, hapjes maken en natuurlijk het laatste opeten!

13 december 2020

Schaatsen in de elfstedenhal

Marathonrijdster Aggie Walsma

We beginnen het jaar 2021 sportief op de schaats! O.l.v. Aggie Walsma krijgen de kinderen tips & trucs bij het schaatsen, er is koek & zopie en natuurlijk lekker vrij schaatsen!

3 januari 2021

Uitvaartzorg – Comes

José Hobert

Binnen de uitvaartzorg zijn er vele beroepen/functies actief! José vertelt met veel passie over haar vak als uitvaartbegeleiders en neemt de kinderen op een vertrouwde manier mee in het vak!

17 januari 2021

Fotografie

Marieke Balk

Marieke gaat de kinderen leren te kijken naar objecten die mooi voor een foto door kunnen. Ze mogen ervaren hoe je zo’n goed mogelijke portretfoto maakt en natuurlijk oefen je dit met en bij elkaar!

31 januari 2021

Workshop ‘eigen betontegels’

Henderikus Schokker

Betontegels en Hendrikus Schokker zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hendrikus werkt al jaren in de bouwwereld. Hij kan met passie vertellen over hoe een gebouw tot stand komt. Met de kinderen gaat Hendrikus aan de slag om de tegels te maken. Bij het maken van de tegel legt Hendrikus uit wat er allemaal gebeurd. Zo haalt hij de bouw naar de Weekendschool Baljée!

14 februari 2021

Maritieme Academie

Harlingen

Ben jij ook dol op water en varen? Op de Maritieme Academie Harlingen leer je alles over varen en over scheeps- en jachtbouw. Wie weet ga jij later oceanen, zeeën, rivieren, meren en kanalen bevaren of aan het werk op een werf om schepen en jachten te bouwen!

14 maart 2021

Big Mill Band

o.l.v. Harry Broekman

De Big Mill Band verzorgt een spectaculaire, muzikale en veelzijdige middag!

28 maart 2021

BOGA

Evert Hettema

Workshop in de Wim Hof methode over ademhaling, ontspanning en gezondheid! Ga jij de uitdaging aan?!

11 april 2021

Wetsus / Hersenhuis

Wetsus / Hersenhuis

Wetsus creëert een unieke omgeving en strategische samenwerking voor de ontwikkeling van winstgevende en duurzame, geavanceerde waterzuiveringstechnologie en bij het Hersenhuis leer je o.a. dat emoties veel belangrijker zijn bij het nemen van beslissingen dan je denkt

24 april 2021

Politie

Jan Vullings & team

Ooit eens in een ME- bus willen zitten of een kijkje in een cellenblok? En hoe gaat een politie te werk met hondengeleiders? Jullie gaan als een ware politie- vrouw of man te werk!

16 mei 2021

Frylán

Leren van de natuur

Frylán heeft als doel blijvende en voortdurende verandering in het bewustzijn te brengen op het gebied van ecologisch wonen, werken en leven.

30 mei 2021

Cambuur

Cambuur verbindt

Kom kijken in het stadion van Cambuur, voel, proef en ruik de geur van voetbal! Maar er is veel meer dan dat, je maakt kennis met alle functies van dien en natuurlijk spelen we nog een potje voetbal!

13 juni 2021
Menu