1. Home
  2. Programma

Programma

Spellekijn

Ondernemerschap & Marketing

Schuilt er in jou een ware ondernemer? Hoe loop jij een winkel binnen, waar kijk je naar en wat is koopgedrag? Dit ontdekken in een hele leuke speelgoedwinkel is natuurlijk het allerleukste!

1 mei 2022

Leeuwarder Courant

Klim in de pen van een LC Journalist!

Een kijkje in de keuken van de Leeuwarder Courant!

26 juni 2022

Brandweer

Jan Kees Toxopeus & team

Hoe voorkom je brand, hoe gaat een brandweer te werk, wat voor soorten brand zijn er en hoe ziet een kazerne er van binnen uit? Wie weet ga jij bij de jeugdbrandweer of schuilt er een échte beroepsbrandweer in jou!

27 maart 2022

Maritieme Academie

Harlingen

Ben jij ook dol op water en varen? Op de Maritieme Academie Harlingen leer je alles over varen en over scheeps- en jachtbouw. Wie weet ga jij later oceanen, zeeën, rivieren, meren en kanalen bevaren of aan het werk op een werf om schepen en jachten te bouwen!

10 april 2022

Zwembad ‘de Blauwe Golf’

BV Sport

Een kijkje in de machinekamer; hoe wordt het water verwarmd en hoe werkt een golfslagbad? Een kijkje achter de schermen van het wel en wee in een zwembad en waar we de functies binnen het zwembad toelichten. Een workshop ‘reddingszwemmen’ en natuurlijk lekker ontspannen vrij zwemmen!

29 mei 2022

Supermarkt

Jumbo

Altijd al willen weten hoe het er in een supermarkt achter de schermen aan toe gaat? Dit is je kans! Jullie krijgen een rondleiding door het bedrijf en mogen zelf aan slag achter de kassa.

27 februari 2022

Workshop ‘Wim Hof methode

www.boga.frl

Mensen die zwemmen in koud water of in een ijsbad gaan, je hebt het vast wel eens gehoord. Evert Hettema een workshop geven over stress, ademhaling en omgaan met kou. Durf jij het aan?

27 maart 2022

Pathé

bioscoop

Altijd al willen weten hoe het er in een bioscoop aan toe gaat? Zou jij willen weten hoe het er (letterlijk) achter de schermen uitziet?

24 april 2022

Fotografie

Marieke Balk

Heel belangrijk bij het maken van een goede, leuke foto is welk standpunt dat je gebruikt. Je hoeft niet altijd vanuit stahoogte te fotograferen, dan wordt het
wat saai. We kunnen ook schrijven met licht, dit heeft alles te maken met diafragma & de sluitertijd! Vind je het interessant om daar dieper op in te gaan, wees welkom!

29 mei 2022

Verrassing

wordt het iets met dieren, tandarts, wetenschap of...?
12 juni 2022

Gezellige afsluiting van het Baljée jaar!

Actief & gezellig

We maken er met z’n allen een spetterende middag van om het Baljée jaar gezellig af te sluiten! Natuurlijk ontvangt iedereen dan zijn Baljée- diploma! Wat we gaan doen is nog een verrassing!

10 juli 2022