Afgelopen zondag hadden alle groepen hun aftrap van het nieuwe Baljée schooljaar. Om de kinderen gelijk tot grote hoogte te laten stijgen beklommen wij (groep 1 en 3) de Oldehove. Voor sommigen een hele beproeving, was het niet de hoogtevrees dan waren het wel de vele trappen. Toch heeft iedereen het aangedurfd om in ieder geval tot de eerste verdieping te komen.
Terug in de Kanselarij stond er, naast wat te drinken, ook gebak op ze te wachten ter ere van ons 10-jarig jubileum! Na de pauze was het tijd voor verschillende spelletjes om beter kennis met elkaar te maken, waaronder het maken van gezamenlijke afspraken. Wat is nou belangrijk om als groep goed te kunnen functioneren? Welke afspraken zijn het belangrijkste en wat gebeurd er met een groep als je je daar niet aan houdt?
Al met al een actieve en gezellig middag. Het mooiste voor ons was deze reactie van een leerling: ‘Ik heb gelijk mijn eerste angst al overwonnen, namelijk hoogtevrees’. De eerste (letterlijk vele) stappen zijn gezet, op naar een mooi jaar vol inspirerende en uitdagende programma’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.