Weekendschool Baljée blij met schenking!

Aliza Visser neemt na 4 jaar afscheid van de GGD, Jeugdgezondheidszorg – Opvoedpunt. Puur omdat ze haar gevoel volgt en graag haar meisjesdroom als juf voor de klas in vervulling wil laten gaan. Na 3 jaar zwoegen op de pabo in combinatie met haar baan & gezin krijgt zij het voor elkaar,  haar welverdiende pabo-diploma is in the pocket! Aliza kan direct aan de slag als juf voor groep 3  in Buitenpost.

Aliza heeft een groot hart voor kinderen, dat is duidelijk. Met het afscheidsbedrag van de GGD wil Aliza geen afscheidscadeau maar het bedrag aan de Weekendschool Baljée Leeuwarden schenken. Met dit bedrag bekostigt ze het programma van zondag 17 februari 2019 waarbij de kinderen een wandecoratie gaan maken van pegboard en kinderyoga gaan ervaren van een kinderyogadocent. We zullen aan je denken wanneer we op het matje liggen!:-)

Namens het bestuur, team en de kinderen van de Weekendschool Baljée Leeuwarden willen we Aliza uiteraard hartelijk danken met dit mooie gebaar en wensen haar vele mooi jaren in het onderwijs toe!

– Linda Galema –

Menu