Weekendschool Baljée

   Educatie

Het nieuwe schooljaar van Weekendschool Baljée was net begonnen toen de tweede gedeeltelijke lockdown zich aandiende. Enkele mooie programma’s die op de planning stonden moesten worden afgezegd. Voor iedereen is deze tijd spannend, onzeker en soms angstig. Daarom is het juist nu belangrijk om de kinderen in het weekend iets te kunnen bieden. Even weg van thuis, stress ontladen en nieuwe vrienden maken.

Dus Baljée gaat door!

De Weekendschool kan gelukkig ook nu terugvallen op de Kanselarij, de thuisbasis van Baljée. Kunnen we niet bij bedrijven terecht dan komen de gastdocenten bij ons! Met inzet van het team, oude en nieuwe gastdocenten en de nodige improvisatie kunnen we ondanks de corona perikelen tot nu toe alle zondagen toch een interessant programma aanbieden aan onze kinderen.

Tijdens de programma´s staan beleving, zelfvertrouwen, kwaliteiten en talenten centraal. Eenmaal per twee weken zet een gepassioneerd team van betrokken stagiaires en vrijwilligers zich vol enthousiasme in, om de kinderen uit Gemeente Leeuwarden een boeiend en leerzame middag te bieden.

Zondag 13 december sluiten we het jaar 2020 gezellig af met een gezamenlijke kerstviering waarbij verschillende workshops worden aangeboden zoals hapjes maken, Pencak silat, Dot painting. Én programmamaakster Maaike Witlox van NPO Zapp komt langs voor een les journalistiek. Tijdens de high tea kunnen we bijpraten en de hapjes nuttigen en dan hopen we alle kinderen wederom in januari 2021 weer te mogen verwelkomen op de schaats om daar het jaar sportief te openen!

Voor meer informatie over Weekendschool Baljée, kijk op de website www.weekendschoolbaljee.nl

– Rondom Vandaag Leeuwarden –

https://www.rondomvandaag.nl/regio/leeuwarden/educatie/21804/weekendschool-balje?fbclid=IwAR0uggYpvF9oqCIRiu2xyD0rMaa-4NobDdN8BVB8C3cySimcpC3FHAQfXGM

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu